Kontakt

Høy kompetanse og lang erfaring innen eiendomsutvikling, prosjektstyring og ikke minst prosjektgjennomføring. Velkommen til Quartett.

Besøksadresse: Quartett, Strandveien 43, 7067 Trondheim, Norway

Telefon: +47 40 60 30 42

 

Ansatte

Kompetente medarbeidere i samarbeid med dyktige aktører i eiendomsbransjen vil vi utvikle gode og markedsrettede prosjekter.

Per Otto Wigum

Daglig leder
+47 406 03 042
perotto.wigum@quartett.no

Per Otto Wigum har utdannelse innen salg og markedsføring og har i mer en 20 år arbeidet med eiendomsutvikling og prosjektledelse. Han har tidligere arbeidet i eget selskap før han ble ansatt i Maja Eiendom som salgssjef og i Primahus Bolig som eiendomsutvikler. Gjennom disse årene har han tilegnet seg betydelig kunnskap og knyttet gode bånd til verdifulle samarbeidspartnere. I januar 2008 etablerte han Quartett Eiendomsutvikling AS. Per Otto er alltid på jakt etter nye og interessante tomteområder.

Ovar Ottesen 

Eiendomsutvikler

+47 934 10 522
ovar.ottesen@quartett.no

Ovar er vår mann på Oppdal. Ikke mange kjenner bygda bedre enn Ovar. I tillegg til å være en lokal grunneier, er også Ovar vår kontakt for spørsmål som gjelder mulige områder for utvikling. Dersom det er ønskelig med visninger eller befaringer av våe tomter og prosjekter som allerede er for salg på Oppdal, kan Ovar gjerne kontaktes.

Eva Ekrem 

Eiendomsutvikler / Jurist

+47 916 61 506
eva.ekrem@quartett.no

Eva har 30 års erfaring innen eiendom. Hun har jobbet flere år i Tromsø med salg av boliger og prosjektkoordinering hos utbyggere. Fra 2002 har hun jobbet med eiendom i Trondheim, som ansvarlig for nybyggavdelingen i Meglerhuset Nylander i 8 år, og som eiendomsutvikler i Quartett Eiendomsutvikling i mange år. Eva har utdannelse innen eiendomsmegling og jus.